Politica de confidentialitate

Introducere

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „GDPR”), aplicabil in toate statele membre ale Uniunii Europene. In acest sens, adoptam prezenta Politica de Confidentialitate in vederea alinierii la dispozitiile noii reglementari.

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre, pentru noi fiind deosebit de important sa asiguram protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

Confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este deopotriva importanta pentru noi.

Cine suntem?

SC Number One SRL este o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Bucuresti Str. AVIATOR ALEX ŞERBĂNESCU 18-20 PARTER, BIROU ADMINISTRATIV ,inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/8316/2002, cod unic de inregistrare 1097697

, email Responsabil pentru Protecția Datelor:  office@herastrau-parkview.ro

Cum colectam datele cu caracter personal?

Direct: obtinem date cu caracter personal in mod direct de la dumneavoastra prin completarea formularelor de contact online, atunci cand ne apelati telefonic sau cand ne comunicati un e-mail.

Indirect: Putem obtine date cu caracter personal si din urmatoarele surse:

Site-uri profesionale si/sau sociale: in cazul in care accesati pagina noastra oficiala de Facebook, Google, LinkedIn, Twitter etc., noi vom colecta informatiile privitoare la contul dumneavoastra. Aceste categorii de informatii pot cuprinde numele dumneavoastra, adresa de e-mail, informatii aditionale despre dumneavoastra;

Ce date prelucram?

In vederea comunicarii de materiale in scop de marketing, sunteti de acord sa ne incredintati date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume si prenume, numar de telefon.

Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

Care este scopul si temeiul juridic al prelucrarii?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv cu scopul de a va transmite informari si oferte in scop de marketing (e.g. informari cu privire la Ansamblul Rezidential Herastrau Parkview, oferte, alte informari in legatura cu produselor si serviciile  Herastrau Parkview, etc.) precum si pentru a va contacta pentru a solicita mai multe detalii necesare solutionarii solicitarilor venite de la Dvs. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului Dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Ne intemeiem pe consimtamantul Dvs. in acest scop.

Datele Dvs. colectate prin prezentul formular nu fac obiectul unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri.

Contract: Putem prelucra date cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, precum si in cadrul demersurilor premergatoare incheierii unui contract, atunci cand ne solicitati transmiterea unei oferte;

Consimtamant: Ne bazam pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand va comunicam mesaje de marketing.

Interes legitim: Putem prelucra datele cu caracter personal in baza interesului legitim, atunci cand, conform evaluarii noastre, consideram ca prelucrarea este corecta, rezonabila si proportionala cu scopul prelucrarii.

Obligatie legala si interes public: Putem prelucra date cu caracter personal in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce revin Number One SRL.

De ce avem nevoie de datele cu caracter personal?

Prelucram date cu caracter personal in mod transparent, in urmatoarele scopuri:

In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web;

Trimiterea ofertelor solicitate prin intermediul formularului de contact atat prin e-mail, telefon si/sau Whatsapp;

Prelucrarea oricaror alte solicitari primite on-line sau pe e-mail, inclusiv formularea de raspunsuri la solicitarile dumneavoastra;

Promovarea serviciilor oferite de Number One SRL prin intermediul mesajelor de marketing comunicate pe e-mail si/sau telefon;

Pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala;

Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;

Administrarea si intretinerea website-ului;

Indeplinirea obligatiilor pe care Number One SRL si le-a asumat prin incheierea contractelor;

Indeplinirea obligatiilor legale.

Cine are acces la datele dvs.?

Impartasim date cu caracter personal cu terte parti?

Comunicam date cu caracter personal unor terte parti in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor pe care le prestam. Acesti terti au, la randul lor, obligatii similare cu ale Number One SRL in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, fie sunt la randul lor operatori de date cu caracter personal, fie sunt persoane imputernicite care prelucreaza datele in numele nostru.

Unii dintre acestia sunt terte parti care nu prelucraza datele in nume propriu, insa pot avea acces la acestea in calitate de parteneri comerciali ai Number One SRL, cum ar fi:

Agentia care se ocupa de vanzarea imobilelor din cadrul complexului rezidential Herastrau Parkview: societatea CONCEPT REAL ESTATE ADVISERS SRL

Societatea care ne furnizeaza serviciile de administrare a website-ului si a bazei de date: As Tech It Solution SRL.

Ne asiguram in mod constant ca partenerii nostri prezinta garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal indeplineaste toate cerintele legale.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor Societatii, care solicita Societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma; (ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor Societatii noastre sau alte entitati sau persoane, precum instante de judecata; (iii) terti achizitori, in masura in care activitatea Societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele:

In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web;

Pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala sau agentii de retele de socializare;

Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru; 

Transferam datele cu caracter personal in afara Spatiului Economic European?

Nu transferam date cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. 

Prelucrati date cu caracter personal pentru copii cu varsta sub 16 ani?

Toate activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate in aceasta Politica se refera exclusiv la persoane care au cel putin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum si a rezultatelor prelucrarii este interzisa cu privire la copiii care nu au implinit aceasta varsta fara consimtamantul parintilor/reprezentantilor legali ai acestora. In cazul in care, in ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totusi loc, o vom inceta odata ce observam faptul ca utilizatorii nu au implinit varsta mentionata mai sus.

Daca refuz prelucrarea datelor mele cu caracter personal care sunt consecintele?

Daca nu ne furnizati datele cu caracter personal prevazute in formularul de contact, nu veti putea transmite catre noi solicitarea dumneavoastra.

Daca nu va exprimati acordul pentru a primi comunicari de marketing direct, nu o sa va putem informa despre ofertele Herastrau Parkview

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Vom stoca datele cu caracter personal necesare prestarii serviciilor conform obiectului de activitate, pentru a pastra legatura cu persoanele vizate si pentru a ne conforma obligatiilor legale ce ne incumba. Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare. In cazul in care Number One SRL va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens.

Care sunt drepturile dvs.?

In calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:

Cum aveti acces la datele dvs.?

Puteti modifica datele furnizate prin accesarea sectiunii ‘update your preferences’ disponibila in subsolul fiecarui newsletter transmis.

Va puteti dezabona de la newsletter prin selectarea optiunii ‘unsubscribe from this list’ sau prin accesarea sectiunii ‘update your preferences’, urmata de optiunea dezabonare, din subsolul oricarui newsletter transmis.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare (e.g. solicitare copie date cu caracter personal, modificare, stergere), ne puteti contacta la adresa 

Number One SRL va furniza informatiile in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de Number One SRL gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, Number One SRL poate: (i) fie sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate; (ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

De asemenea, cu privire la prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Va multumim!